Ρολά Γκαραζόπορτες

ns_3

Η εταιρεία μας παρέχει ρολλά ασφαλείας και γκαραζόπορτες άριστης ποιότητας. Παρέχει εξαίρετα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε απαίτηση και αρχιτεκτονική εφαρμογή. Το άριστο τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού τα μηχανήματα που διαθέτει είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζουν την ποιότητα της κατασκευής, τη λειτουργικότητα και την ελαχιστοποίηση των θορύβων.

Παράλληλα, το έμπειρο προσωπικό εγγυάται ότι τα ρολλά ασφαλείας, οι γκαραζόπορτες και τα υπόλοιπα προϊόντα που θα επιλέξετε για εγκατάσταση στο χώρο σας θα έχουν τέλεια λειτουργία, πριν και μετά την εγκατάσταση. Οι γκαραζόπορτες, τα ρολλά ασφαλείας και όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας παρέχουν ασφάλεια, άνεση, αισθητική αρμονία και έχουν μέγιστη αντοχή.

Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες μένουν έξω από το χώρο σας ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος που οι μηχανισμοί σταματούν να λειτουργούν, καθιστώντας έτσι την αποτελεσματικότητά της ακόμα μεγαλύτερη. Η αντοχή που παρουσιάζουν τα προϊόντα είναι η μέγιστη καθώς αποτρέπουν και την εμφάνιση φθοράς λόγω σκουριάς.

Τέλος, οι αυτόματες γκαραζόπορτες ή ακόμα και οι μηχανισμοί ρολλών που διαθέτει η εταιρεία μας σας δίνει την πολυτέλεια να ανοιγοκλείνετε την πόρτα με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρήστε και να βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας κάθε φορά που θέλετε να εισέλθετε ή να εξέλθετε από το χώρο σας.

Όλα τα παραπάνω μαζί με την αισθητική που χαρίζουν οι γκαραζόπορτες συνθέτουν μια αρμονία και τέλεια λειτουργία για το γκαράζ σας.

Συνεργάτες

etem.jpg
trocal.jpg
verpan.jpg
profil.jpg
kronosswiss.jpg
koemmerling.jpg
kbe.jpg
artist.jpg
alumil.jpg
   

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Τουρκοφάγου 2
Σέρρες, Ελλάδα
Υπεύθυνος: Μπιριτζίκης Φώτης
Τηλέφωνο: 23210 50181
Κινητό: 6949441060
exoikonomisi

Social Media

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Τουρκοφάγου 2
Σέρρες, Ελλάδα
Υπεύθυνος:
Μπιριτζίκης Φώτης

Τηλέφωνο: 23210 50181
Κινητό: 6949441060

Η Τοποθεσία μας